Home - Nieuws - Welkom op onze nieuwe webite

Welkom op onze nieuwe webite

Met veel plezier presenteren we u, naast onze gekende speeltoestellen van Mekano Play, de nieuwe Mekano Puur lijn, een inspirerende speelomgeving gebaseerd op spelen in de natuur.

Mekano Play en Mekano Puur zijn twee lijnen attractieve speeltoestellen, die beide op de eerste plaats ontwikkeld zijn om kinderen uit te dagen hun eigen kunnen te ontdekken en daarbij spelenderwijs hun grenzen te verleggen. Beide dragen bij aan de fysieke, mentale en sociale ontwikkeling van kinderen, elk op een eigen kenmerkende wijze.

Mekano Play nodigt kinderen uit tot spelen door haar uitbundige kleuren en aantrekkelijke, natuurgetrouwe voorstellingen van huisjes, bootjes, treintjes, haar overzichtelijke klimtouwen en rekken, glijbanen en loopbruggen…. Mekano Play als een stimulerende proeftuin voor het kind om steeds zelfverzekerder grotere uitdagingen aan te durven. Alle onderdelen van de Mekano Play-lijn zijn na te bestellen en veelal uit voorraad leverbaar.

Mekano Puur is een innovatieve nieuwe lijn, opgezet vanuit de visie van ‘natuur’lijk spelen en ‘Puur’ genoemd naar het pure van het duurzame robiniahout, waar de speeltoestellen van vervaardigd worden. Door zijn grillige vormen wanen kinderen zich in de vrije natuur, waar hindernissen nu eenmaal niet keurig zijn uitgestippeld, maar het aan hun eigen fantasie wordt overgelaten om een oplossing te vinden voor de veelheid aan uitdagingen.

De Robiniaboom kenmerkt zich door zijn grillig gevormde takken, die onze Mekano Puur lijn haar karakteristieke uitstraling geven. Het hout voor onze speeltoestellen komt uit duurzaam beheerde Europese bossen, heeft een duurzaamheidsklasse 1 en is daarmee vergelijkbaar met tropisch hardhout.

Neem eens een kijkje op onze nieuwe website …………. en laat u inspireren bij de keuzes voor uw nieuwe of te renoveren speelplein van wijk, park of school.